Recepte

Taizemiešu liellopu galas salati

Taizemiešu liellopu galas salati

Gatavošanas laiks: 10 minutes

Sagatavošanas laiks: 15 minutes

Sastāvdaļas

Servēšana: 4

2 filejas galas gabali , ella galas ierivešanai, 4 smalki sagriezti sipoli, zalie loki -sasmalcinati, 150g pupu asnu, 200g pupu pakstis (attiritas vai svaigas) vai zirni pakstis, 1/2 Kinas kaposta, 4 tejas karotites sasmalcinatas piparmetras, 4 tejkarotes sasmalcinata koriandra . Garnejums : apmeram 3cmnomizotas un sarivetas, 2-3 gab. sarkana cilli - attirits no seklam un sasmalcinats, 4 tejkarotes Taizemiešu zivju merces, 4 tejkarotes citronu sulas, 2 1/2 tejkarotes smalka bruna cukura

Sagatavošana

Viegli ierivet galu ar ellu. Cept uz pannas apmeram 8 minutes, nedaudz apcepot un vienreiz apgriežot. Atstat uz 10 minutem un tad attirit no taukiem. Sagriezt pupu paskstis planas stremeles. Garnejumam, sajauc visas sastavdalas kopa. Atlikušas sastavdalas liek uz liela sekla servejama škivja. Liellopu galu sagriež planas stremeles un liek uz škivja kopa ar garšvielam. Parlej ar garnejumu un sajauc. Pirms pasniegšanas , laut 5 minutes nostaveties.