Recepte

Saldās grauzdētās auzu pārslas ar sēkliņām, mandelēm un kokosa skaidiņām

Saldās grauzdētās auzu pārslas ar sēkliņām, mandelēm un kokosa skaidiņām

Gatavošanas laiks: 40 minūtes

Sagatavošanas laiks: 10 minūtes

Sastāvdaļas

Servēšana: 6

200g auzu pārslu, 75 g blanšētu mandeļu, 50g kokosa skaidiņas, pa 50g no saulespuķu un ķirbju sēkliņām, pa 25g no sezama un linu sēkliņām, 3 ēdamkarotes saulespuķu eļās, 4 ēdamkarotes kļavu sīrupa, 75g rozīņu

Sagatavošana

Uzkarsē krāsni līdz 180°C. Ieber traukā auzu pārslas, mandeles, kokosa skaidiņas un sēkliņas. Sakuļ sviestu, kļavu sīrupu un 2 ēdamkarotes ēdens. Samaisa kopā ar auzu pārslām un sēklām. Izliek iegūto masu uz paplātes un cep 30 - 40 minūtes 1-2 reizes apmaisot līdz tie iegūst zeltainu nokrāsu. ļauj atdzist. Pievieno rozīnes un samaisa. Glabāt hermētiskā iepakojumā. Pasniedz ar pienu, jogurtu, svaigām ogām vai banāniem.