Recepte

Makaroni ar kabačiem un biezpiena massu

Makaroni ar kabačiem un biezpiena massu

Gatavošanas laiks: 10 minūtes

Sagatavošanas laiks: 15 minūtes

Sastāvdaļas

Servēšana: 4

400g makaronu, 2ēdamkarotes olīveļļas, 2 saspiestas ķiploka daiviņas, 300g rupji sarīvētu cukīnī vai kabaču, 75g sarīvēta Parmezāna siera, 50g apceptu ciedru riektiņu, pāris sasmalcinātu bazilika lapiņu, 175g biezpiena masas.

Sagatavošana

Vāra makaronus lielā sālsūdens daudzumā aptuveni 10 minūtes vai atbilstoši paciņas norādītajai instrukcijai. Izkāš makaronus caur sietu un ieber atpakaļ katlā. Vienlaicīgi izkausē sviestu uz pannas un apcep ķiploku aptuveni 1 minūti. Pie ķiploka pievieno sarīvētos kabačus un sautē 2-3 minūtes un samaisa kopā ar makaroniem. Pievieno garšvielas, Parmezāna sieru, ciedru riekstiņus un baziliku. Masu sadala četrās purcijās, kuras pārkaisa ar biezpiena masu.

Whirlpool padomi

Ciedra riekstiņus var grauzdēt un Crisp pannas. Iepriekš panna ir jāuzsilda 2 - 2 1/2 minūtes. Izber riektiņus uz pannas un grauzdē 2-3 minūtes ik pa minūtei tos apmaisot.