Mikroviļņu krāsnis

  • Q: Esmu mikroviļņu krāsnī pagatavojusi zivi. Kā likvidēt nepatīkamo smaku?

    A:

    Ievietojiet mikroviļņu krāsnī krūzīti ūdens, kam piepilināta citronu sula. Sildiet apmēram minūti un smaka būs prom! 

  • Q: Kāpēc mikroviļņu krāsnī nedrīkst izmantot metāla priekšmetus?

    A:

    Mikroviļņi atspoguļojas metālā. Ja pārāk daudz viļņu tiek vērsts uz vienu punktu, rodas dzirksteles, un tas var bojāt mikroviļņu krāsni.

  • Q: Kādus traukus drīkst izmantot mikroviļņu krāsnī?

    A:

    Ja vēlaties gatavot alumīnija folijā vai metāla traukos, izmantojiet tikai tos, ko ražotājs ir apstiprinājis izmantošanai mikroviļņu krāsnī. Ja vēlaties gatavot plastmasas ietinamajā plēvē, maisiņā, traukā vai konteinerī, izmantojiet tikai tos, ko ražotājs ir apstiprinājis izmantošanai mikroviļņu krāsnī. Gatavojot keramikas un māla traukos, sekojiet ražotāja ieteikumiem. Mikroviļņu krāsnī drīkst izmantot vaska papīru, keramisko stiklu un stiklu. Gatavojot porcelāna un fajansa traukos, sekojiet ražotāja ieteikumiem. Gatavojot melamīna traukos, sekojiet ražotāja ieteikumiem. Papīra dvieļi, papīra trauki vai salvetes? Izmantojiet tikai tos, ko ražotājs ir apstiprinājis izmantošanai mikroviļņu krāsnī.

  • Q: Kā tīrīt un rūpēties par nerūsējošā tērauda virsmu?

    A:

    Daži ieteikumi nerūsējošā tērauda virsmu tīrīšanā un kopšanā:

    • Izmantojiet nerūsējošā tērauda tīrīšanas un spodrināšanas līdzekļus. Apmeklējiet mūsu piederumu veikalu, lai iegādātos profesionālus produktus.
    • Izmantojiet šķidro mazgāšanas līdzekli vai daudzfunkcionālo tīrītāju. Noskalojiet ar tīru ūdeni un nosusiniet ar mīkstu drāniņu.
    • Lai notīrītu kaļķakmens plankumus, izmantojiet etiķi. Neizmantojiet mazgāšanas spilventiņus ar ziepēm, abrazīvus tīrīšanas līdzekļus, plīts virsmu pulēšana krēmus, tērauda sūkļus, raupjas mazgāšanas drāniņas un atsevišķus papīra dvieļus. Bojājuma risks!

  • Q: Kāda ir atšķirība starp grauzdēšanas mikroviļņiem un citiem mikroviļņiem?

    A:

    Grauzdēšanas funkcijā vienlaicīgi izmanto trīs siltuma avotus. Tas ļauj izmantot īpašu grauzdēšanas paplāti, kas uztur nemainīgu 210°C temperatūru (ideāla temperatūra grauzdēšanai). Grauzdēšanas paplātē iespējams pagatavot apbrūninātas desiņas, bekona šķēlītes, ideālas picas un pat olas.